Noah speelt sinds 2010 in de jeugdopleiding van Feyenoord en is nu bezig aan zijn 13e seizoen (2022/2023) als 3e jaars Onder 21.

Feyenoord vs werder Bremen op 17 juli 2021

Door de redactie

De B-elftal van Feyenoord heeft met 3-3 gelijkgespeeld tegen de B-keuze van Weder Bremen. Feyenoord kwam binnen tien minuten met 2-0 voor, maar de gaf de wedstrijd vervolgens snel uit handen.

Onder toeziend oog van Willem van Hanegem kostte het Feyenoord welgeteld drie minuten en 55 seconden om het doel te vinden. Naoufal Bannis tekende met een goed schot voor de 1-0. In de achtste minuut maakte Bannis er ook nog 2-0 van. Dit keer wist hij een penalty te benutten. Even leek Feyenoord gehakt te maken van Werder, maar de Duitsers kwamen sterk terug. De aansluitingstreffer werd gemaakt uit een hoekschop. Vlak erna werd het zelfs weer 2-2. Nieuwe doelman Ofir Marciano liet zich gemakkelijk passeren bij de eerste paal en Feyenoord moest weer opnieuw beginnen.

In de tweede helft leek het zelfs te gaan verliezen toen de Duitsers in de 57ste minuut op een 3-2 voorsprong kwamen. Een voorzet van de rechterkant kon makkelijk worden binnengelopen bij de tweede paal. Lang leken de beloften van Feyenoord de wedstrijd uit handen te geven, maar uiteindelijk zorgde Noah Naujoks in de tachtigste minuut alsnog voor de gelijkmaker. Mark Diemers stuurde de jonge aanvaller schitterend weg. De 19-jarige Naujoks dacht geen moment na en stiftte de bal heerlijk over de doelman van Werder heen. 3-3 was ook de einduitslag. Om 16:00 spelen de A-ploegen van beide clubs tegen elkaar.